Liberalistene etablert i Ålesund

Nå har det kommet et liberalistisk lokallag i Ålesund! Laget omfatter også de kommunene som blir sammenslått neste år. Stiftelsesmøtet ble avholdt søndag 10. mars på Peppes Pizza Amfi Moa. Det var et godt oppmøte på arrangementet som ble ledet av partileder Arnt Rune Flekstad og fylkesleder Henning Van Duffel. Totalt ble det valgt inn 5 styremedlemmer og 1 varamedlem i Liberalistene Ålesund. Jostein Dahlum er leder til det nye lokallaget.

Bortsett fra min manglende politisk erfaring er jeg veldig gira for å lede lokallaget til et mulig gjennombrudd i kommunevalget. Vi er et ungt lag som har drivkraften for å følge opp kommunens pengebruk og for å fremme saker som handler om mer frihet til individet og foretak.

Jostein Dahlum, Leder, Liberalistene Ålesund

Styrets første oppgave er å sitte sammen for å drøfte politiske saker og finne listekandidater for årets kommunevalg. Likevel står det nybakte styret ikke alene i prosessen. Henning Van Duffel, fylkesleder, følger opp der han kan.

Jeg bistår styret så godt jeg kan med arbeidet å få alt gjort innenfor fristene. Folket kan ikke jeg bidra noe særlig med, men jeg hjelper dem stort sett med å vise veien i både politiske saker og utvikling av en positiv organisasjonskultur.

Henning Van Duffel, Leder, Liberalistene Møre og Romsdal

Partileder Flekstad er optimistisk for partiets fremtid. Dette blir mulig det første valget partiet får inn sine første kommunestyrerepresentanter.

– På alle meningsmålinger er vi nevnt. Vår oppslutning anslås til å ligge rundt prosenttallet.

Da er Liberalistene Ålesund stiftet og satser for fullt mot å levere liste til høstens kommunevalg I den nye…

Publisert av Liberalistene Mandag 11. mars 2019